Marius Fevang Thorstensen

Brøttum Brass

 1.     Strike up the band

Flott energi og driv! Nesten på kanten til for mye driv – her tipper det av og til litt fremover, og enkelte toner må vike for puls. Men, det holder publikum i høyspenn, og det er jo i og for seg bra. Sterke partier fungerer flott med knalltydelig artikulasjon, men jeg kunne ønsket meg større variasjon både i klang og dynamikk på de litt svakere partiene. Men like fullt – en kraftoppvisning dette!

2.     Pantomime

Solist leder an med fantastisk varme, og bandet lar seg inspirere – bravo! Pass bare på klanglig intensitet helt til det siste i diminuendo i akkompagnement – her flater nemlig klangen ut. Fine kommentarer i sopran, mens fellesinsatser i horn/euph/baryton er nesten presise. Kadens leveres med autoritet og sikkerhet – bravo! I inngang til allegro-del: noe ubalanse i akkorder – pass på bakrekke! Små øyeblikk med upresishet i det videre her, men solist lar seg åpenbart ikke påvirke, og leverer stødig rytmiske passasjer – bravo! Mellomspill videre oppleves dessverre litt «oppramsende», uten tydelig lange linjer – 9/8-dels partier er tidvis med tydelige frasering, tidvis mer spørrende i uttrykket. Når vi så kommer til siste variasjon leveres det med imponerende selvfølgelighet og uanstrengthet fra solist. Alt i alt; en flott lesning, godt akkompagnert og med bunnsolid solist i front. Bravo! 

3.     Fire in the Blood

 Teknisk overskudd er stikkordet her – bravo! Savner allikevel mer tydelig aksentuering kornett i åpning. I neste del; vanskelig å få åttendelsunderlaget i bakrekke til å «klikke» helt på plass – savner lange linjer både her i melodiføring. Og endelig kommer de lange linjene i form av flott, lyrisk solo i solokornett, med elegante små stikk fra flygelhorn – dette er klassespill! Bakrekke har god kontroll på åttendelsfigurer videre, men pass bare på intonasjon med cup-mute! Høydepunktet dras godt ut, og for noen tromboneakkorder – dette er gåsehudsaker! I rekapitulasjonen videre virker dere litt ivrige på å komme i mål – synkoperte figurer stresser litt. Det både spraker og skinner av tuttiklangen mot slutten, men forsiktig – her er det på kanten til forsering, og intonasjonen får tidvis hard medfart. Men, vi kommer i land, og blodet strømmer absolutt i årene – godt jobbet!

Generelle kommentarer: Masse flott i dette – takk for en god konsertopplevelse! Generelt sett god tutti-klang, men med et par svakheter nedover i dynamikk og i det sterkeste ytterpunktet. Det er en rekke flotte enkeltprestasjoner her, men euphoniumsolo og principal må nevnes – bravo! Opplever av og til at musikalske ideer og initiativ ikke får helt den forløsningen de fortjener. Men; det er engasjerende en engasjerende energi over dette!

 

Oster Brass

1.     Ad Astra

Mektig åpning her, men ikke helt uten smårusk i intonasjon i kornett. Det er nesten litt over kanten å plassere trombone i retning publikum her, men bare nesten – dette sitter midt i brystkassa! Små presisjon og intonasjonsproblemer viker til side for imponerende energi og tuttisound bravo!

2.     Piper ‘o Dundee
Wow – dette er så elegant, hornsolo! Fantastisk artikulasjon, og så behagelig klang! Dynamiske kontraster mellom tutti- og solopartier blir kanskje litt overdrevent. Pass på grovmessing/slagverk; dette krever fullstendig volumdisiplin! Flotte «kommentarer» i sopran her! Dette er ekte gåsehudsmateriale som leveres fra solistplass, og korpset tar stort sett ikke mer plass nødvendig – bravo!

3.     O Magnum Mysterium

En sjelsettende åpning dette – det mangler bare det lille ekstra med luftstrøm på vei nedover i legato for å jevne dette ut. Solokornett og sopran leverer flott, godt hjulpet av horn, og her trekkes de lange linjene – bravo! Flott tuttiklang i svake styrkegrader! Kunne allikevel brukt ennå bedre tid i på pust etter mindre avfraseringer – dette blir av og til litt «gispende», og ikke helt samtidige. Men i høydepunktet har vi god tid – flotte oppbygninger, men dessverre med små intonasjonsproblemer i grovmessing her.

Flott solohorn og flygelhorn inn i avslutning. Stykket kommer nok ikke helt til sin rette i dette lokalet, og legatospill veksler litt mellom å være veldig bra, til å være noe usikkert.

4.     Glorifico Aeternum

God presisjon i åpning fra tuba/slagverk her. Sopran melder all-in – bravo! Synkoperte markatoakkorder blir litt «flate», men balanserte nok til å allikevel ikke miste piffen. Det gnistrer godt av dette! Hymnetemaet videre forsvinner litt for mye, og selv om trombone og resten av grovmessing spiller med imponerende kraft, blir balansen litt lidende, og enkelte detaljer forsvinner. Men gøy – det er det!

Generelle kommentarer: Masse energi og driv over dette, med flotte gruppeprestasjoner rundt omkring. En engasjerende konsert, med hornsolo som det absolutte høydepunkt – fantastisk! Noe balanseproblemer i sterke styrkegrader – her blir det litt ujevnt mellom ulike instrumentgrupper. Intonasjon fungerer stort sett fint, men stykker som O’ Magnum Mysterium krever et lite hakk til med ensemblefølelse for å sikre samspillet. Takk skal dere ha!

 

Montebello Brass

1.     Rolling Along

Overklassen er ankommet scenen, og det leveres forsåvidt med klasse i denne marsjen. Føles litt mer tysk enn britisk kanskje, men det er gjennomført og godt. Uten partitur er det vanskelig å kjefte, men jeg savnet litt ekte klassepianissimo også! God balanse igjennom det hele, og engasjerende driv.

2.     Perlefiskerduetten

Nydelig duettspill i det aller mest sviskete av det sviskete. Her er solister såpass sterkt fremme i lydbildet at detaljer i akkompagnement forsvinner litt. Mute-steder kunne med fordel fått tildelt en ekstra styrkegrad. Det er stedvis små øyeblikk samspills- og intonasjonsproblemer, uten at det blir altfor sjenerende. Nydelig klang og lange linjer i euph-duett – bravo.

3.     Sweet Georgia Brown

Flott og stilistisk åpning her! Bravo til euph/baritone i soli-parti! Nedadgående brutt akkord sendes gjennom bandet – nesten perfekt (pass på slagverk!). Flotte grovmessingspartier her, men ikke helt uten intonasjonsproblemer mellom tuba og trombone. Slow-swing-delen leveres med kraftfull energi (bravo sop) og overbevisning. Helt uten sine skjønnhetsfeil er det ikke, men

4.     Shine as the Light

Oi – her trenger pulsen litt bedre «jording» - det lugger litt før vi finner frem. 10/8 blir akkurat litt for hurtig for min smak til at vi finner roen – det blir litt lite elegant, stresset, og teknisk passasje i kornett blir levert med litt for mange valgfrie toner. Denne delene tar et godt jafs av helhetsinntrykket, men principal gjør sitt for å rette det opp i i det videre. Dette er nydelig, og akkompagnement følger opp rubato, og vi finner igjen til musikkens linjer, men ikke helt fritt for intonasjonsproblemer mellom kornett/trombone.

Så bærer det avgårde igjen – hastighet går på bekostning av kvalitet, og det oppstår nesten en vakumfølelse. Etter ad.lib. skinner det godt, og det meste av detaljer er tydelig – her pulsen mer komfortabel. Siste akkord er 99%, men hva gjør vel det – dette var spennende, på godt og på vondt!

Generelle kommentarer: Spennende saker dette, med mye godt spill og flott tuttiklang. Godt helhetsinntrykk, men Shine as the Light har kanskje fått en noe stemoderlig behandling? Det kan straffe seg når arven skal fordeles... Takk for konserten!

 

Agder Brass

1.     Praise

Flott åpning i kornett/trombone – bravo! Stort sett god presisjon, og gode, kollektive dynamiske initiativ. Flott horn i trio-del! Stilistisk innertier i min bok, med kun små intonasjonsglipper her og der som forstyrrende element.

2.     Rondoletto

Dette er elegante saker, og euphonium setter stemningen fra første tone. Tutti-mellomspill blir nesten i overkant engasjerte. Tuba gjør sitt for å holde driven oppe, og lykkes godt – god presisjon! Flott formidling og tilstedeværelse fra solister – her leveres det klassespill over en lav sko. Bravo!

3.     I Will Follow Him

Vanskelig med balanse her – komp og solister ligger i mye samme register, og jeg savner litt mer plass til trombonerekken. Firedelstrioler er ofte litt upresis, og kunne med fordel vært blåst bedre igjennom. Når vi kommer til allegro-del går styrkegrad litt på bekostning av både tonal og rytmisk presisjon, men det er engasjerende saker. Helhetsinntrykket blir allikevel litt ujevnt, til tross for godt spill og hederlig innsats fra tromboner.

4.     The Irish Blessing

Her føles åpningen litt for «safet», og det er vanskelig å finne inderligheten jeg så gjerne skulle hørt her. Det klinger allikevel fint av kvartett i åpning. Mer inderlighet finner og fraseringsvilje finner vi i tuttipartier, men jeg savner fortsatt kollektiv forståelse av frasestart og -slutt.

5.     Blackbird Special

Ikke helt enig om rytmisk plassering i åpning i tuba, og da blir det fort litt grøtete. Her savner jeg tydeligere artikulasjon.  Gode markeringer i kornett hjelper oss til å finne frem i stilen, og blokkakkorder sitter som spikret. «Kommentarer» i trombone leveres nådeløst og godt, men litt stresset. Alt i alt – godt levert.

Generelle kommentarer: Takk for en flott konsert, med Rondoletto som et klart høydepunkt! Masse stilistiske og musikalske gode valg og initiativ, om enn ikke alltid helt forløst.

 

Sola Brass Band

1.     Strike up the Band

Skråsikkert og flott fra start – dette sitter «midt i» - bravo. Flott maktdemonstrasjon i kollektiv fortissimo dette, men savner kanskje noe kontraster? Massevis av detaljer kommer tydelig gjennom, og det er kun noen småting å sette fingeren på. Pass dog på intonasjon med mute i kornett. Flott levert!

2.     Flowerdale

Bandet leverer flotte, gjennomkontrollerte musikalske linjer her, og ingenting overlates til tilfeldighetene. Stort sett glimrende balanse, med enkelte små intonasjonsglipp i toppstemmer. Små upresisheter i komp mot slutten. Flott solist her – autentisk og engasjerende versjon, som leveres rett i fanget til publikum – bravo!

3.     The Dreaded Grove and the Hook

Dette svinger det av – flotte temapresentasjoner i diverse solo rundt omkring i korpset – bravo særlig til flygelhorn. Dynamiske kontraster leveres med skråsikkerhet – flott lesning av et effektfylt stykke! Klanglige kontraster fungerer fint igjennom det hele, men avlevering mellom sop/solokornett blir noe ujevne – sop kanskje litt vel dominerende?

4.     MacArthur’s Park

Lyrisk og fint i åpning, med noen småuhell her og der. Kromatisk oppgang ikke helt presis. Imponerende tubaspill her – tett og god klang, men intonasjonen lider litt etterhvert! Sop ligger fint på topp her, og kontraster utnyttes til det fulle. Fine oppbygninger som får lov til å forløses, men på midten her får vi litt sprikende klang i sterke styrkegrader, og det går på intonasjonen løs. Pass på sop/horn/baritone! Basstrombone setter normen i det vi går inn i siste veiv – bravo! Testosteronsopran mot slutt fungerer flott – bravo! Engasjerende saker dette, men

Generelle kommentarer: Takk for flott levert konsert, med massevis av gode  høydepunkt! Det er en maktdemonstrasjon i styrke og kontroll dette, men jeg savner større kontraster i programmet – det går litt på hørselen løs, og presisjon må av og til vike for styrke. Helhetsinntrykket blir litt likt, og klangbildet litt påtrengende over tid.

 

Musikkorpset Gjallarhorn

1.     Festival deRitmo

Knalltydelig i tuba fra start her, og gjennomgående god artikulasjon i hele bandet. God rytmisk presisjon og kollektive løft i dynamikk. Bravo trombone – for en teknikk! Overganger leveres stramt og fint. Sopran stødig som fjell fra start til slutt, kornetter stramt og flott.

2.     I love you

Lekkert trombonespill fra start, med flotte lyriske kommentarer i sopran, som ikke bare kan spille sterkt, men også pent. Spilleglede observeres i prekusjonsavdelingen, og smitteffekten er åpenbar! J Det leveres ensemblespill i særklasse her, og trombonesolist kan bare kose seg på topp. Bravo solist – dette er lekre saker! 

3.     Comedy Tonight

Lett og ledig fra start her, og effektene får sin rettmessige plass. Bravo bakrekke! Men når dere reiser dere opp – husk å spille ferdig! Jevnt over god god balanse. Blåseinstrumenter i perk forsvinner litt i balansen, og kunne godt vært sterkere. Dette er tight og stødig fra start til slutt – bravo!

4.     Back in time

Noen øyeblikk med intonasjonsleting i åpningen her, men det stabiliserer seg fort, og vi finner varmen. Kornettsolist leverer gjennomgående på topp, med fantastisk særegen klang – dette er klasse! Flott trombonesolo i mellomspill videre! Akkompagnement leveres så stødig og gjennomarbeidet – det er bare å lene seg tilbake! Takk!

5.     222 E 75th Street

Dette flyter fint av gårde – flott samspill horn/bariton/euph! Noe intonasjonsrusk i mutede kornetter, men det løser seg straks muten tas ut. Tight levert, med retning og driv!

Generelle kommentarer: Takk for en flott konsertopplevelse, med variert og flott program! Det leveres kvalitet fra start til slutt, i alle ledd – bravo! Tuttiklang er gjennomgående av høy kvalitet – homogen og fin, og alltid kontrollert – her er det ikke mye sprik! Solistprestasjoner på gjennomgående høyt nivå. Upåklagelig leveranse også fra slagverksseksjonen – bravo!

 

Rangering:

 1. Gjallarhorn
 2. Sola
 3. Brøttum
 4. Montebello
 5. Oster
 6. Agder

 

Eli Margrethe Hemma

Brøttum Brass

Strike up the Band: Flott driv i hele korpset. Dere spiller veldig lekent, det høres lett ut.  Skulle ønske meg litt mer brilliant klang i straight mute kornetter.

Pantomime: Flott solist og komp. Fine klangfarger både hos solist og band.

På starten av den raske delen synes jeg at bandet kan spille med mer energi og litt sterkere når solist har pause. Virituost spill av solist. Du briljerer i denne delen av stykket. Imponerende! 

Fire in the Blood: Fengende og energisk åpning. Flott hornklang i de mer cantabile delene. Nydelig solo i kornett! Balansert og smakfullt cup mute kornetter. Flott samspill mellom euphonium og kornett! Det låter mektig i de sterke stykegradene, men tromboner blir noen ganger litt spisse i klangen etter min smak, når det er sterkt. 

Takk for en flott konsert!

 

Oster Brass

Ad Astra: Mektig åpning. Synes kornetter og tromboner spiller litt ulikt på temaet.

Piper of Dundee: Litt sterkt akkompagnement i begynneslen av soloen. Flott solist, du spiller veldig stilfullt og har en flott klang i hornet. Du kan godt ta mer plass og spille enda sterkere på de sterkeste partiene mot slutten. 

O Magnum Mysterium: Dere viser fram flotte klanger. Det var riktig vakkert å høre på!

Glorifico Aeternum: Litt nølende åpning, men fin flygelhorn solo. I de sterkere partiene spiller dere med mer energi og driv. God artikulasjon hos kornetter i de svake delene. Flott og overbevisende avslutning.

 

Montebello Brass

Rolling Along: Godt samspill og dere har flott og åpen klang i bandet. En festlig start på programmet.

Perlefiskerduetten: Vakkert samspill fra euphonium solister, sammen med et balansert komp.

Sweet Georgia Brown: Supert kornetter! Bandet spiller utrolig tydelig, alle stemmene kommer fram. 

Shine as the Light: Starten kunne vært litt mer overbevisende, horn ble litt forsiktige. Flotte soloist prestasjoner i kornett og euphonium. Innimellom var det litt smårusk, men syntes dette var en flott framføring. Akkordene i den “frie” delen var magiske. Takk for en flott konsert!

 

Agder Brass

Praise: Frisk start og fin energi gjennom marsjen.

Rondoletto: Virituost spill av euphoniumsolister. Energien lyser gjennom! Akkompagnementet er fordet meste greit, men forstyrres litt av intonasjonsprobemer. 

I Will Follow Him: Litt uheldig start hos kornetter. Tomboner spiller godt sammen og klinger nydelig i den rolige delen. I den raskere delen blir det litt ubalansert hos trombone trio. Flott akkompagnement. 

The Irish Blessing: Åpningen mangler litt felles tanke. Synes det blir bedre når tutti band kommer inn, selv om det blir litt forstyrret av intonasjonsproblemer.

Backbird Special: Herlig energi! Dere spiller med attitude og stil. Dere har det kjekt og det smitter over på publikum.

 

Sola Brass Band

Strike up the Band: Dere har full kontroll, det låter utrolig fett!

Flowerdale: Stemningsfullt! Nydelig spill av solist og flott akkomagnement. 

The Dreaded Groove and Hook: Wow, dette var skikkelig kult! Fantastiske solister og fantastisk band! Fantastisk energi!

Mac Arthur’s Park: Litt nølende start, men det tar seg opp ganske fort. Dere spiller skikkelig tight og balansert, et flott program som kledde dere veldig godt.  

 

Musikkorpset Gjallarhorn

Festival deRitmo: Flott åpning! Det swinger skikkelig av dere. 

Can’t Take my Eyes of You: Flott spilt trombonesolist. 

Nydelig komp, det swinger! Imponerende esskornettspill!

Comedy Tonight: Dette var et veldig morsomt stykke å høre på. Dere får fram mange detaljer. 

Back in Time: Nydelig! Fantastisk solist og utrolig smakfullt komp. Gåsehud!

222 E 75th Street: Fantastiske prestasjoner i hele bandet. Det låter tight og balansert. Takk for konserten!

 

Rangering:

 1. Musikkorpset Gjallarhorn
 2. Sola Brass Band
 3. Brøttum Brass
 4. Montebello Brass
 5. Oster Brass
 6. Agder Brass

 

Jan Arne S. Karlsen

Brøttum brass

Strike up the band

Herlig åpning! God tuttiklang og god stil. Tuba groover som bare det på walking-partiet! Dere driver godt og spiller presist med mye teknisk overskudd. Mye godt samspill og friskt spilt her.

Pantomime

Mye flott spilt her. Korpset responderer fint på solisten og det er et flott vekselspill her. Solisten briljerer med klang og teknisk overskudd. Virkelig lekkert å høre på.

I Allegropartiet kunne 8deler akkompagnement vært mer sammen. Også noen innsatser her som kunne trengt litt mer finesse. Karakteren er lett og fin.

Fire in the blood

Fint driv her. Kornettklangen blir tidvis noe knytt og hard.

I koralpartiet kunne jeg tenkt meg at 8delsløpene som ligger under hadde mer farge og retning. Juff/bari og horn: Mye fint spill her!

Det er veldig mange fine solistinnslag her: kudos til alle. Dere får frem mange musikalske nyanser i musikken. Stykkets store høydepunkt med fff låter som ei kule!

Litt intonasjonsproblemer av og til, men ingenting som tar fokus vekk fra en veldig solid fremførelse.

 

Denne konserten likte jeg svært godt! Grovmessing imponerer ekstra mye! Takk for konserter både i går og i dag!

 

Oster brass

Ad astra

Denne virker litt usikker og det er en del intonasjonsproblemer. Balansen blir litt topptung og skulle gjerne hørt mer ifra bånn. Da hadde kanskje intonasjon også vært lettere.

Piper o dundee

Bandet låter mye bedre her.  Kompet er ikke alltid helt i synk, men dynamikken er veldig god her og solist kommer fint frem.  Det er også en lett og fin karakter over første del.

Generelt følger kompet godt. Tusen takk til utrolig dyktig solist! Dette var elegant og med mye overskudd! Bravo

O magnum

Litt intonasjonsproblemer i starten. Dere viser en fin ro her og balansen er god fra start.

Det er veldig forskjellig praksis hvor god tid man skal ta seg i dette stykket. Dere spiller med en intensjon om at man skal til en plass og det funker veldig fint. Pustepausene er fine organiske komma i musikken.

Korpset åpner seg opp når dere kommer til første forteparti og da låter det homogent og godt.  Kunne gjerne tenkt meg enda mer bass her, da ville det løftet seg enda et par hakk. Solistgruppa: princ, horn, juff og bari: Dere spiller inderlig og med en flott ro. Takk.

Glorifico

Rytmisk underlag lugger litt i åpning, men når dere drar på finner dere trygg grunn.  Tidvis låter det litt hardt, men dere formidler og engasjerer.

 

Montebello Brass

Rolling along

Fin åpning med god karakter.

Noen ganger går sterke partier vekk fra det elegante og blirlitt vel aggressivt og hardt.

Perlefiskerduett

Det er en del intonasjonsproblematikk i komp her. Dere ligger fint i bakgrunn og solistene kommer veldig fint frem.

Veldig flott fra solistene!

Sweet Georgia Brown

Det synker ikke helt med hihat og bass fra start.

Juff fortsetter å imponere her!  Syns dette låter litt vel anspent og dere har ikke helt overskudd. Avslutningen i half-time låter åpnere og mer stilren. 

Shine as the light

Igjen litt samme problem i åpningen som tidligere. Låter hard og litt knytt.

Karakter og musikalske nyanser er det mye av etter hvert. Tydeligvis et stykke mange her har et forhold til. Men overskuddet mangler.

Veldig flott solistinnslag fra juff og principal!

Korpset får vist seg mye mer frem når lengre melodiske linjer kommer frem. Da låter det veldig bra. Men pass på intonasjon!

  

Agder brass

Praise

Fin karakter i denne! Noen ganger er ikke intonasjonen helt på plass. Føler kanskje at denne ble litt flat med litt lite kontraster.

RONDOLETTO

Mye fint spill her. Dere både følger og slipper fint frem solistene. Kornett kan jobbe mer med stacato. Det blir lett litt stampende og hardt. Prøv å lette det opp litt. Tempo er godt og også kontakt med slagverk.

Solister imponerer med egal klang og teknisk overskudd! Dere spiller lett og elegant!

I will follow him

Flott og homogen trombonegruppe dette! Veldig god stil i korpset etter modulasjon! Bravo basstrb!

Dere spiller veldig bra her alle sammen. Virker som dere slapper mer av og gir av dere selv. Funka som fjell.

Irish blessing.

Uheldig åpning , Men dere henter dere inn. Når solistgruppe spiller så blir dessverre horn og flygel litt gjemt bak bari og juff.

Dere musisierer fint, men jeg kunne tenkt meg at dere var enda mer dristig i bådesvakdynamikk (pp) og fraseringer.

Blackbird

Veldig god åpning fra slagverk her. Tuba: synkopene i grooven er ikke helt sammen. Pass på at bassostinatet får fremdrift. Igjen: bra jobba basstrb.

Denne stilen behersker dere! Dere gir av dere selv og det funker som ei kule. Alle lag kommer frem her. Bra.

Takk for en fin konsert som hadde sine høydepunkt. Man hører veldig godt når dere er komfortable og man hører også at det er noen partier dere ikke er helt komfortabel med. Ennå. Gakk for i helga og lykke til videre.

 

Sola

Strike up the band

Dette har stil, energi og overskudd. Innertier.

Flowerdale

Veldig elegant og flott komp her med mange farger. Fint tuba!  Balansen i bandet er god og dere følger solist veldig godt. Det er så mange flotte nyanser her. Herlig! Sop imponerer! Takk for en fin solo!

Groove

Jess! Baryton-improfest. Blir ikke bedre enn det! Tromboner imponerer også! Og selvfølgelig Flugelsolo!

Veldig fin effekt med bevegende sjalstykke i bakrekke! Det rytmiske fundamentet er svært godt her! Bravo tuba og slagverk!!!

Macarthurs park

Igjen flott ensemblespill. Lange og fine linjer og gode soloer over hele fjøla. Hornsolist spiller så varmt og fint! Det gjelder for så vidt hele hornrekka. Bravo!

Up-tempo-delen funker som ei kule. Og tuba og slagverk og slagverk groover igjen som f.

Takk for en flott konsert! For meg er dette et annet band enn jeg hørte i går. Dere engasjer publikum og spiller med mye teknisk overskudd!

 

Gjallarhorn

Festival de ritmo

Tight åpning av horn og slagverk! Dette er stilsikkert og hele bandet er fullstendig tight. 1. Trombone imponerer. Veldig godt tuba driv her! Flott konsertåpner dette.

Can’t take my eyes

Veldig mange flotte detaljer i kompet her uten at dere tar fokus vekk fra solist.

Lekker solo dette. Leken uten at det blir grisete!

Avslutningen er ikke helt i synk.

Comedy

Lekker karakter her. Bravo juff! Det komiske aspektet kommer fint frem, men jeg kunne ønske meg at dere hadde turt å grise enda mer til, og gjort enda mer ut av lydeffekter, til tross for at dette er konkurranse J Ellers en veldig solid fremføring.

Back in time

Og man sier at brassband har få muligheter for klangvariasjon. Dette er så sårbart og fint! Magisk! Dette var utvilsomt helgens høydepunkt for min del! Snakker vi youtubehit? Tusen takk til fantastisk solist!

75th street

Trygt og solid dette! Satt egentlig og var litt skuffa over at jeg fremdeles ikke syntes at dere hadde spilt ordentlig sterkt i dag. SÅ kom siste tone…

Men dette var som sagt trygt og godt, men kunne gjerne tenkt meg litt mer som skjer her.

Generelt.

Igjen en helstøpt framføring som engasjerer både meg og publikum. Jeg satt mest og koste meg med musikken her jeg. Det er et godt tegn!

 

Rangering:

 1. Gjallarhorn
 2. Sola
 3. Brøttum 
 4. Oster
 5. Agder
 6. Montebello