Kjære korps,

Verdens første Oslo Brassfestival er over. I april 2016 spilte 22 korps to konserter hver; en i Kulturkirken Jakob og en i Gamle Museet.

Datoene for 2017 er allerede satt, og Oslofjord Brass ønsker nok en gang velkommen til festival. Ventelisten bygget seg opp allerede en uke etter årets arrangement, og vi har nå satt sammen en spilleplan og ramme for festivalen som beholder den særegne sjarmen, samtidig som vi får plass til flere korps. Det er veldig gledelig med så positiv respons etter kun én gjennomført festival, og vi er veldig stole av å kunne invitere 30 gjestekorps til Oslo i 2017!

Oslo Brassfestival 2017 i korte trekk

  • Arrangeres 28. og 29. april 2017.
  • Fire divisjoner, med totalt 31 korps.
  • Første korps går på scenen  kl. 14.00 på fredag.
  • På lørdag går første korps går på scenen kl 12.00, mens elitedivisjonen, som også er vår festkonsert, avsluttes ca. kl. 22.30.
  • Stemmegivning, publikumsstemmer, appen og resultatutregningene presenteres i ny drakt, med bedre funksjonalitet, mer informasjon og mindre venting på resultatene.

Utover dette er festivalen den samme, med gode konsertopplevelser hvor både publikum og korpsene er i sentrum. Alle får spille to ganger, ingen spiller samtidig, alle kan høre på alle – og best av alt; vi skal definitivt ikke starte alt for tidlig lørdag morgen.

Dørene er åpne til enhver tid, det blir servering av både mat og drikke begge dager, og vi håper at alle dere medmusikanter setter ny personlig rekord i antall korps dere hører på.

Deltakeravgiften for Oslo Brassfestival 2017 er på 8 500,- og inkluderer som alltid adgang til alle konkurranser, gratis inngang på brassnight og lydopptak av deres eget korps - alt i en pris.

Tidlig i høst sender vi ut en mer utfyllende e-post med informasjon om scenene, slagverk og reglement for Oslo Brassfestival 2017. Sammen med denne e-posten sender vi også ut faktura for første del av deltakeravgiften, pålydende 5 000,-. Betal første del av deltakeravgiften innen fristen for å sikre at dere beholder plassen ved neste års festival. Faktura for siste del av deltakeravgiften sendes ut 1. desember, med betalingsfrist 15. januar 2017.

Oppdatert informasjon finnes alltid på hjemmesiden vår.

Med vennlig hilsen,
Festivalkomiteen