Kjære deltakerkorps,

Nedtellingen har allerede begynt. Det er 217 dager igjen til vårens vakreste eventyr; Oslo Brassfestival 2017. Vi er glade for at dere ønsker å være med på å lage den andre festivalen i rekken nok en fantastisk opplevelse. Oslo Brassfestival har konsertopplevelsen i sentrum, både for publikum og musikanter. Vårt høyeste ønske er at alle involverte skal reise hjem etter festivalen proppfulle av gode musikalske opplevelser, både fra salen og scenene våre. Her trenger vi dere på alle mulige måter.

I denne e-posten finner dere mer informasjon som kan være nyttig når forberedelsene nå starter. Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe dere lurer på.

Scenene 2017
I 2017 bruker vi de samme lokalene som i 2016; Kulturkirken Jakob og Gamle Museet - en kirke og en klubbscene. Begge lokalene ligger så og si midt i Oslo sentrum, noe som gir stor fleksibilitet for dere deltakere når det gjelder logistikk rundt festivalen - men noe mindre fleksibilitet når det gjelder konsertene deres. Scenene er små og vi har en stram tidsplan. Vi vil ha mer musikk og mindre venting - og flere mennesker i salen! Det betyr standard brassbandoppsett, ingen innmarsj og lite muligheter for omrigg i slagverk. Vi håper dere også i år vil jobbe sammen med oss for å få denne flyten så bra som mulig!

Regler 2017
På hjemmesiden vår kan dere lese mer om vårt reglement, inkludert programkrav og spilletider. Her kan dere også finne plantegninger, informasjon om slagverkutstyr og viktige datoer. Vi gjør oppmerksom på at det vil bli noen endringer og at mer detaljert informasjon kommer nærmere festivalen. Ta kontakt om dere har spesielle behov, så skal vi skal gjøre vårt beste for å legge til rette for dette.

Hotell
Vi ønsker at dere som kommer utenbys fra skal få en fin opplevelse i hovedstaden og har i år innledet et samarbeid med Comfort Hotel Grand Central. Hotellet ligger i den nyoppussede Østbanehallen, meget sentralt og med flere nye, spennende restauranter rett i nærheten.

Vi har fått en meget god pris på et begrenset antall rom fra fredag - søndag, så her er det førstemann til mølla med bestilling:

Enkeltrom: 890,- (1179,- natt til fredag)
Dobbeltrom: 990,- (1279,- natt til fredag)
Hotellet tilbyr ikke trippelrom.

For å bestille må dere ringe eller sende epost direkte til hotellet
co.grand.central@choice.no
Tlf: 22 98 28 00
Koden som brukes er BRASSFEST

Faktura - delbetaling 1
Deltakeravgiften for Oslo Brassfestival 2017 er på 8 500,- og inkluderer som alltid adgang til alle konkurranser, gratis inngang på brassnight og lydopptak av deres eget korps - alt i en pris.

Faktura for delbetaling 1 sendes ut i egen e-post i løpet av dagen i dag.
Betal første del av deltakeravgiften innen fristen for å sikre at dere beholder plassen ved neste års festival.

Faktura for siste del av deltakeravgiften sendes ut i desember, med betalingsfrist 15. januar 2017.

Velkommen til Oslo!