All informasjon på ett sted

Denne ene siden er kilden til all informasjon som gjelder festivalen. Den holdes løpende oppdatert, og det er kun informasjonen som til enhver tid er på disse sidene som er gyldig. Informasjon om regler, spilletid, premiering og slagverk finnes under reglement.

Kirken fredag

 

Første korps går på scenen kl. 15:00, og siste korps er ferdig rundt kl. 23:00, fredag 26. april 2019.

Kirken åpner kl 14.30

Hvordan kommer jeg meg dit?

Busstoppet Jakob Kirke er rett utenfor kirkedøren. Hausmanns gate er et kvartal unna, og der stopper bussrutene 30 og 31, samt trikk 12, 12, 13 og 17.

Lesk og pausefjas

Vi vet at den ene ølen etter endt spilling føles veldig god, og vi vet også at man av og til trenger hodero, SELV OM vi helst ser dere hele dagen inne i Kulturkirken!

Men, om nøden blir stor, så anbefaler vi dere å stikke RETT OVER GATA til fantastiske Peloton. De serverer dere en nydelig pizza og deilig lesk i friske omgivelser, og med direkte utsyn til Kulturkirken - slik at du fremdeles kan føle at du er der og følge med på hvem som kommer og går.

Bruk koden BRASS når du skal handle!

PELOTON der altså.
Vi treffes uansett der etter kirka stenger!

Rockefeller lørdag

 

Første korps går på scenen kl. 12:00, og siste korps er ferdig rundt kl. 23:00, lørdag 27. april 2019. Premieutdeling blir avholdt umiddelbart etterpå.

Rockefeller åpner kl 11.30

Hvordan kommer jeg meg dit?

Rockefeller Music Hall ligger midt i sentrum og bare 500 meter fra Kulturkirken Jacob.

Vi har dessverre ingen parkeringsplasser til publikum

Obf Afterparty

Vi ønsker at flest mulig får være med på festen, og har derfor inkludert afterparty i prisen for påmelding av korpset. Deltagere under 18 år kan desverre ikke delta på festen som begynner rett etter premieutdeling.

Dette fordi Rockefeller har veldig strenge regler på dette.  Vi anbefaler korpsene å finne et opplegg for sine medlemmer under 18 år.

Når du som publikummer kjøper billett til lørdag, vil festen være inkludert for deg som er over 18 år. Du må da ha på deg båndet hele tiden. De som er under 18 må dra hjem etter premieutdeling.

 

Billetter

Vi selger ikke samlebillett for hele helgen.

 

Du kan også kjøpe billetter i døra.
Lørdagsbilletten inkluderer afterparty med DJ. Festen har 18 års grense, og publikum under 18 må dra hjem etter premieutdeling.

HUSK Å HA PÅ DITT BILLETTBÅND HELE TIDEN!
Deltakere må ha på båndet fra konkurransestart til endt afterparty.
Båndet er også billetten til After Party

 

Sekreteriat

Dersom det er noe dere lurer på i løpet av festivalen, kan dere henvende dere til vårt Sekreteriat, som dere finner rett innenfor døren på begge konsertsteder. Det er også her frivillige henvender seg.

Kulturkirken Jacob  - rett innenfor inngangen. 
Åpningstid fra 14.00 - 22.30 (sekreteriatet åpner kl 13.00)

Rockefeller Music Hall - opp bakken
Åpningstid fra 11.00 - 22.00


Kommende Datoer:
2020: 24.-25.april
2021: 23.-24.april